Dispositivos e acessórios
Tagliatelle with Pumpkin
Preparação 15min
Total 1h 10min
8 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing40 g
-
mixed vegetables (e.g. celery, carrot and onion), cut in pieces (2-3 cm)100 g
-
water for cooking pasta
-
fine sea salt3 tsp
-
400 g minced veal, broken in piecesbeef mince broken in pieces400 g
-
ground black pepper1 pinch
-
egg pasta, dried, type tagliatelle320 g
-
dry white wine60 g
-
onions quartered50 g
-
bacon lardons (1-2 cm)100 g
-
pumpkin flesh cut in pieces (2-3 cm)700 g
-
mozzarella cut in pieces (2-3 cm)200 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
26.4 g
Energia
1832 kJ /
438 kcal
Gordura
24.8 g
Hidratos de carbono
27.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Gnocchi Carbonara with Peas
20min
Tuna Noodle Bake
1h 20min
Vegetable Cheese Muffins
35min
Pea and Courgette Tarts
1h
Three Cheese Conchiglioni with Tomato Sauce - Conchiglioni ai tre formaggi e salsa al pomodoro
1h 30min
Cauliflower Mac and Cheese
1h 40min
Baked Penne with Vegetables
1h 5min
Avocado Pesto Orecchiette
35min
Quick Tomato and Basil Gnocchi
25min
Ham and Leek Pasta Sauce
30min
Tuna Pasta Bake
1h
Broccoli and Ham Pasta Bake
1h 10min