
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 60 g vegetarian hard cheese cut in pieces (2 cm)
- 2 garlic cloves
- 1 jar sun-dried tomatoes in oil (total weight 280 g), with oil
- 2 shallots (approx. 60 g), halved
- 40 g unsalted butter diced
- 10 g olive oil
- 30 g pine nuts
- 320 g risotto rice (e.g. carnaroli, Arborio)
- 60 g white wine, dry
- 820 g water
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade (see tip)
ou 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) (see tip) - ½ - 1 tsp fine sea salt to taste
-
700
g broccoli rabe (Cime di Rapa, approx. 1000 g untrimmed), cut in pieces (1 cm)
ou 700 g turnip greens (Cime di Rapa, approx. 1000 g untrimmed), cut in pieces (1 cm) - fine sea salt to taste
- ground black pepper to taste
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 409 kcal / 1714 kJ
- Proteína
- 15 g
- Gordura
- 15 g
- Hidratos de carbono
- 51 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Aubergine and Tomato Pasta
45min
Mushroom Risotto
30min
Asparagus Risotto
45min
Pasta with Fennel and Tomato Sauce
45min
Supreme Plant Poke Bowl
1h 10min
Springtime Risotto
55min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1h
Chickpea, Squash and Kale Stew
45min
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25min
Pearl Barley and White Bean Stew
1h
Mushroom and Spinach Risotto
55min