Dispositivos e acessórios
Lemon tart
Preparação 20min
Total 2h 15min
12 portions
Ingredientes
Almond quinoa pastry
-
butter chilled and cut into pieces (3 cm), plus extra for greasing100 g
-
raw almonds (see Tips)60 g
-
quinoa flakes40 g
-
plain flour80 g
-
wholemeal plain flour60 g
-
egg1
-
cold water3 tsp
Lemon filling
-
lemons (to taste), zest only, no white pith3 - 4
-
raw sugar2 tbsp
-
honey60 g
-
lemon juice (see Tips)180 g
-
cornflour2 tsp
-
coconut milk150 g
-
eggs3
-
egg yolks3
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portions
Sódio
100.3 mg
Proteína
5.5 g
Energia
905.7 kJ /
215.6 kcal
Gordura
14.4 g
Fibra
1.6 g
Gordura saturada
7.6 g
Hidratos de carbono
15.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sweet Nourish
80 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Hazelnut Bavarian
6h 25min
Lemon meringue pie
3h
Passionfruit and coconut slice
5h
Hommus dip
5min
Gluten free shortcrust pastry
1h 40min
Gluten free scones
30min
Chunky choc nut brownie
35min
Coffee and cocoa toasted cereal
50min
Almond shortcrust pastry
35min
Baked honey cheesecake
4h 20min
Gluten free pasta
50min
Gluten free gingerbread cookies
2h 35min