
Versões compatíveis
Gnocchi s rajčatovou omáčkou, bazalkou a parmazánem
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 100 gramů parmazánu na kousky
- 5 gramů čerstvé bazalky pouze lístky
- 150 gramů žluté cibule napůl
- 1 stroužek česneku
- 25 gramů olivového oleje
- 2 konzervy rajčat (800 gramů)
- 1 polévková lžíce provensálského koření
- 1000 gramů gnocchi
- Nutrição
- por 1 porci
- Energia
- 568 kcal / 2397 kJ
- Proteína
- 19 g
- Gordura
- 16 g
- Hidratos de carbono
- 85 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Gnocchi trikolóra
25min
Americké pečené fazole
Nenhuma avaliação
Zapečený chléb s pórkem a parmazánovým krémem
Nenhuma avaliação
Zeleninový koláč
1h 10min
Těstoviny s rajčatovou omáčkou a chorizem
30min
Zapečené brambory s gorgonzolovou omáčkou
40min
Lasagne se špenátovo ricottovou náplní
1h 20min
Gratinované cukety a rajčata
1h
Zeleninové kari s rýží
1h
Rajčatová rýže
30min
Špagety all'Amatriciana
30min
Těstoviny s tuňákem
40min