Versões compatíveis
Gnocchi s rajčatovou omáčkou, bazalkou a parmazánem
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 100 gramů parmazánu, na kousky
- 5 gramů čerstvé bazalky, pouze lístky
- 150 gramů žluté cibule, napůl
- 1 stroužek česneku
- 25 gramů olivového oleje
- 2 konzervy rajčat (800 gramů)
- 1 polévková lžíce provensálského koření
- 1000 gramů gnocchi
- Nutrição
- por 1 porci
- Energia
- 2397 kJ / 568 kcal
- Proteína
- 19 g
- Hidratos de carbono
- 85 g
- Gordura
- 16 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Zapečené brambory s gorgonzolovou omáčkou
40min
Křupavé zeleninové placky s červenou řepou
1h 20min
Španělská bramborová omeleta
40min
Gnocchi trikolóra
25min
Jablečné placičky (bez laktózy)
30min
Těstovinový salát s ořechy
15min
Ořechové rizoto s pečenými rajčaty
40min
Špagety alla Norma
1h 30min
Okurkovo-šunkové palačinky
1h 10min
Krůtí závitky po indicku
1h 10min
Těstoviny s tuňákem
40min
Gnocchi s avokádem
20min