Dispositivos e acessórios
Cranberry and rosemary chutney
Preparação 10min
Total 45min
2 jars
Ingredientes
-
red onions cut into halves150 g
-
sugar220 g
-
red wine vinegar125 g
-
water185 g
-
fresh rosemary needles removed from stalk4 sprigs
-
cinnamon stick1
-
black peppercorns10
-
dried bay leaf1
-
ground nutmeg¼ tsp
-
dried cranberries340 g
-
fine salt2 pinches
-
black pepper, ground2 pinches
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 jar
Proteína
2 g
Energia
3922 kJ /
936 kcal
Gordura
3 g
Fibra
15.1 g
Hidratos de carbono
227 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Homemade Gifts
10 Receitas
Suíça
Suíça
Também pode gostar...
Rosemary salt
24h 5min
Olive and fennel grissini
25h 30min
Chicken corn chowder, Broccoli terrines
1h 25min
Frozen Yoghurt Bark
Nenhuma avaliação
Lemon and caper aioli
15min
Chili Jelly
1h 40min
Peanut Brittle
1h 30min
Olive Spread
5min
Mini Roast Beef, Beetroot Chutney and Horseradish Rolls
45min
Chocolate Salami
4h 5min
Caramelised red onion chutney
24h
Rosemary and sea salt crackers
35min