
Dispositivos e acessórios
Paneer tikka
Preparação 10min
Total 40min
6 portions
Ingredientes
-
Greek-style natural yoghurt2 tbsp
-
salt½ tsp
-
tandoori paste (see Tips)2 tbsp
-
paneer cut into pieces (3 cm) (see Tips)250 - 300 g
-
red capsicum cut into pieces (2 cm)½
-
cold water for soaking
-
olive oil for brushing
-
garam masala (see Tips), for sprinkling1 tsp
Nutrição por 1 portion
Energia
162.7 kcal /
683.2 kJ
Proteína
2.6 g
Gordura
14.2 g
Hidratos de carbono
6.1 g
Fibra
1.5 g
Gordura saturada
3.2 g
Sódio
276.6 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Flavours of India
98 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia