Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Dough
- 300 g water
- 15 g fresh yeast
- 500 g plain flour
- 15 g salt
- 2 tsp turmeric powder
- 30 g fresh coriander, roughly chopped
- 30 g fresh mint, leaves only
- 30 g fresh flat-leaf parsley, leaves only
Spiced meat filling
- 100 g onions, cut into quarters
- 30 g fresh coriander, roughly chopped
- 30 g fresh mint, leaves only
- 30 g fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 50 g yellow peppers, cut into pieces
- 50 g red peppers, cut into pieces
- 300 g beef mince
- 2 pinches salt, adjust to taste
- 2 pinches freshly ground black pepper, adjust to taste
- 2 tsp ground turmeric
- 1 pinch ground cumin
Assembly
- olive oil, for oiling hands and for frying
- Nutrição
- por 1 piece
- Energia
- 2134 kJ / 510 kcal
- Proteína
- 17 g
- Hidratos de carbono
- 51 g
- Gordura
- 27 g
Receitas alternativas
BBQ Seasoning
Nenhuma avaliação
Dumplings with chocolate centres and cherry sauce
1h 30min
Clams with Garlic Sauce
2 Std. 40 Min
Curried Panini Bread - Panini al curry e ricotta
2 godz. 35 min
Lamb Kebobs
3 Std.
Spinach turnovers (fatayer)
1 Std. 25 Min
Moroccan lamb meatballs with batbout flatbreads
1h 35min
Crab briks
35min
Veal in tuna sauce
Nenhuma avaliação
The Great Aussie "bite"
8h 35min
Four Cheese Pizza
2 godz. 35 min
Moroccan Zaalouk
1h 5min