Versões compatíveis
Chicken breast with mushroom sauce and potatoes
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 500 g water
- 2 tsp fine salt
- 300 g potatoes, peeled and cut into pieces (3-4 cm)
- 2 chicken breast fillets, skinned (150-200 g each), cut into strips (1 cm)
- ½ lemon, preferably organic, grated zest and juice only
- 1 pinch freshly ground black pepper, plus extra to taste
- 50 g shallots
- 30 g extra virgin olive oil
- 150 g button mushrooms, sliced
- 30 g dry white wine
- 100 g soy cream
- 1 - 2 pinches ground nutmeg
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2535 kJ / 606 kcal
- Proteína
- 53 g
- Hidratos de carbono
- 33 g
- Gordura
- 30 g
- Fibra
- 4 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Pork Fillet with Mustard Sauce
30min
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50 min
Chicken with red peppers
1 Std. 5 Min
Peas with ham
30min
Chicken breasts with courgette topping
50 min
Meatloaf
1 godz. 20 min
Beef and Mushrooms with Cauliflower Salad
45min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35min
Poached Cod with Leek Sauce, Steamed Carrots and Basmati Rice
40min
Broccoli and potatoes with blue cheese sauce
45min
Tomato rice
30min
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1h