Versões compatíveis
Chicken breast with mushroom sauce and potatoes
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 500 g water
- 2 tsp fine salt
- 300 g potatoes, peeled and cut into pieces (3-4 cm)
- 2 chicken breast fillets, skinned (150-200 g each), cut into strips (1 cm)
- ½ lemon, preferably organic, grated zest and juice only
- 1 pinch freshly ground black pepper, plus extra to taste
- 50 g shallots
- 30 g extra virgin olive oil
- 150 g button mushrooms, sliced
- 30 g dry white wine
- 100 g soy cream
- 1 - 2 pinches ground nutmeg
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2535 kJ / 606 kcal
- Proteína
- 53 g
- Hidratos de carbono
- 33 g
- Gordura
- 30 g
- Fibra
- 4 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Steamed eggs sunny side up
15min
Stuffed vegetables
1h 20 min
Chicken with creamy vegetable sauce
50min
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50min
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45min
Menu with Vegetable Soup, Chicken with Mustard Sauce and Steamed Vegetables
45min
Chicken with tomato sauce
1h
Lemon chicken
50min
Chicken with red peppers
1 godz. 5 min
Meatballs with tomato sauce
45min
Baked spinach and eggs
40min
Chicken breasts with courgette topping
50min