Versões compatíveis
Cream of lettuce soup, sea bass with potatoes and watercress sauce
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 30 - 40 g watercress, washed and dried, plus extra for decoration
- 5 - 10 g lemon juice
- 2 tsp fine salt
- 1 tsp ground white pepper
- 50 g extra virgin olive oil
- 500 g water
- 500 g potatoes, cut into pieces (3-4 cm)
- 10 - 12 green lettuce leaves
- 500 g sea bass, without head and innards
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1971 kJ / 471 kcal
- Proteína
- 32.55 g
- Hidratos de carbono
- 38.4 g
- Gordura
- 20.8 g
- Fibra
- 4.9 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Sushi donuts
50 Min
Steamed Pepper Chicken
1 Std. 45 Min
Miso soup, Sake seafood with rice
1h 5min
Cajun Shrimp and Polenta Waffles
1 godz. 10 min
Eggplant Stacks
1 godz. 35 min
Salmon with Dill Cream Sauce, Broccoli and Basmati Rice; Chocolate Custard
40min
Salmon with Potatoes and Mushroom Cream Sauce
35min
Carrot coriander soup and tikka salmon with steamed vegetables
35min
Mussels in spicy tomato sauce
45 Min
Russian salad
1 Std. 15 Min
Chicken breasts with courgette topping
50 Min
Mussels with Garlic Sauce
2 Std. 40 Min