Versões compatíveis
Cream of lettuce soup, sea bass with potatoes and watercress sauce
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 30 - 40 g watercress, washed and dried, plus extra for decoration
- 5 - 10 g lemon juice
- 2 tsp fine salt
- 1 tsp ground white pepper
- 50 g extra virgin olive oil
- 500 g water
- 500 g potatoes, cut into pieces (3-4 cm)
- 10 - 12 green lettuce leaves
- 500 g sea bass, without head and innards
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1971 kJ / 471 kcal
- Proteína
- 32.55 g
- Hidratos de carbono
- 38.4 g
- Gordura
- 20.8 g
- Fibra
- 4.9 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Cod with citrus butter
50min
Risotto with Parmesan cheese
30 min
Fish and potatoes with tomato sauce
50min
Gochujang seafood risotto
1h
Grilled Pork Skewers with Turmeric
Nenhuma avaliação
Miso Mushrooms Toast with Tahini Yogurt
45 min
Tuna stew with potatoes
40 min
Salmon and Leek Parcel with Rice
1h
Squid à la provençale
55min
Clams marinières
30 min
Beef stew with Red Peppers and Potatoes
1h 30min
Garlic Turkey Stew
45 min