Dispositivos e acessórios
Russian salad
Preparação 20min
Total 1h 15min
6 portions
Ingredientes
-
water (for steaming)600 g
-
eggs with shells3
-
potatoes cut into small cubes600 g
-
carrots diced150 g
-
100 g green peas, frozengreen peas, canned100 g
-
flat green beans sliced100 g
-
salt to taste½ tsp
-
canned tuna in oil200 g
-
mayonnaise300 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
15.36 g
Energia
2269 kJ /
543 kcal
Gordura
44.73 g
Hidratos de carbono
19.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Mediterranean Cuisine
67 Receitas
Suíça
Suíça
Também pode gostar...
Halibut and Potatoes with Tomato Sauce
50min
Avocado Tomatillo Salsa
10min
Ukrainian dressed herrings
1h
Monkfish and prawn soup
1h
Stir Fried Pork with Chillies
25min
Russian beetroot salad
1h 10min
Beef Goulash
2h 45min
Squid and Shrimp Risotto
1h
Veal stew (Blanquette de veau)
1h 5min
Marinated Peppers
55min
Beef Goulash Soup
1h 15min
Seafood Risotto
40min