Dispositivos e acessórios
Smoked Mackerel and Watercress Dip
Preparação 5min
Total 5min
15 oz
Ingredientes
-
smoked mackerel skin removed8 oz
-
watercress leaves only1 oz
-
cream cheese3 ½ oz
-
plain yogurt low fat, unsweetened2 ½ oz
-
mustard powder1 tsp
-
ground nutmeg½ tsp
-
lemon juice½ oz
-
salt to taste1 pinch
Dificuldade
fácil
Nutrição por 3 oz
Proteína
12 g
Energia
632 kJ /
151 kcal
Gordura
10 g
Fibra
0 g
Hidratos de carbono
3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Great to Share
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Tzatziki
20min
Mushroom and Ricotta Cannelloni (Diabetes)
1h
Guacamole
5min
Creamy Pea Soup
40min
Pinot Noir Poached Pears
2h
French Onion Soup
1h 10min
Green Asparagus Soup with Spicy Pine Nuts
1h 10min
Chopped Cauliflower Chickpea Salad with Oregano Vinaigrette
20min
Cream of Parsnips with Maple Syrup and Prosciutto
45min
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25min
Crema de Malanga (Creamy Malanga Soup)
35min
Pea Soup
30min