Dispositivos e acessórios
Steak tartare
Preparação 10min
Total 30min
6 portions
Ingredientes
-
beef sirloin cut into cubes (approx. 4 x 4 cm)500 g
-
spring onions cut into halves (approx. 3 stalks)250 g
-
pickled gherkins drained100 g
-
eggs hard-boiled2
-
onion cut into pieces (approx. 150-200 g)1
-
fresh parsley (leaves only)2 sprigs
-
fresh chervil (leaves only)2 sprigs
-
fresh tarragon leaves4
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
ketchup80 g
-
Worcestershire sauce (opcional)1 tbsp
-
capers3 tbsp
-
fine salt1 tsp
-
freshly ground black pepper1 pinch
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
21.3 g
Energia
670 kJ /
160 kcal
Gordura
5.8 g
Fibra
1.2 g
Hidratos de carbono
5.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Deliciously Light
10 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Steak tartare
10min
Crispy Parmesan Salmon with Vegetables and Lemon Cream Sauce
1h
Egg-Free Mayonnaise
10min
Squash soup, Fish with rice and vegetables, Apple-pear crumble
1h
Steamed Molotof
30min
Beef Tartare with Capers, Red Onion, Sun-dried Tomatoes and Aïoli
1h
Steak Tartare
15min
Veal stew (Blanquette de veau)
1h 5min
Roquefort Sauce
20min
Tiramisu canelé (Lode Pies)
51h 35min
Curry pork sosaties
24h 30min
Tuna mousse
10min