Dispositivos e acessórios
Steak tartare
Preparação 10min
Total 30min
6 portions
Ingredientes
-
beef sirloin cut into cubes (approx. 4 x 4 cm)500 g
-
spring onions cut into halves (approx. 3 stalks)250 g
-
pickled gherkins drained100 g
-
eggs hard-boiled2
-
onion cut into pieces (approx. 150-200 g)1
-
fresh parsley (leaves only)2 sprigs
-
fresh chervil (leaves only)2 sprigs
-
fresh tarragon leaves4
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
ketchup80 g
-
Worcestershire sauce (opcional)1 tbsp
-
capers3 tbsp
-
fine salt1 tsp
-
freshly ground black pepper1 pinch
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
21.3 g
Energia
670 kJ /
160 kcal
Gordura
5.8 g
Fibra
1.2 g
Hidratos de carbono
5.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Deliciously Light
10 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Steak tartare
10min
Currywurst Sauce
30min
Aperol spritz sorbet
Nenhuma avaliação
Cold Red Curry Soup
Nenhuma avaliação
Orange Julius
5min
Aperol Spritz®
10min
Panellets
11h 20min
Beef Tartare with Capers, Red Onion, Sun-dried Tomatoes and Aïoli
1h
Choron Sauce
20min
Steak Tartare
15min
Gazpacho
1h 15min
Cevapcici
50min