![Aubergine mille-feuille with yoghurt and mustard sauce Aubergine mille-feuille with yoghurt and mustard sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/D15B6E7E-634E-493D-8CBE-16A1A50BFFBF/Derivates/B5D6C617-B331-42EC-B858-C2590A4E306F.jpg)
Versões compatíveis
Aubergine mille-feuille with yoghurt and mustard sauce
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 1750 g water
- 360 g plum tomatoes (6 tomatoes)
- 500 g aubergines (1-2 pieces)
- 250 g mozzarella (2 balls)
- 6 slices smoked salmon (120-130 g)
- 1 plain yoghurt
- 1 tsp mustard
- 20 g extra virgin olive oil
- 6 fresh basil leaves, for decoration
- 30 g slivered almonds, toasted, for decoration
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1074 kJ / 257 kcal
- Proteína
- 17.09 g
- Hidratos de carbono
- 6.36 g
- Gordura
- 18.14 g
- Fibra
- 2.52 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Guacamole
10min
Artichoke And Tofu Dip
5 Min
Tomato rice
30 Min
Thai-style prawn broth, Spicy apples
1h 15min
Vegetables and cashew nuts in peanut sauce with rice
45 分钟
Trout mousse
5 Min
Gilthead bream baked in a salt crust
35min
Green pancakes with ham and cheese
55 Min
Coffee granita
8h 10min
Pasta with leek and ajvar
30 Min
Golden Lassi Smoothie (Matthew Kenney) Metric
10min
Quinoa salad with crunchy vegetables
30 Min