Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces
- 5 - 10 g fresh parsley, leaves only
- 1 - 2 pinches freshly ground pepper
- 1100 g water
- 2 tsp salt
- 160 g dried lasagne pasta sheets
- 300 g aubergines, cut in small cubes (approx. 1 cm)
- 1 garlic clove
- 50 g onions, cut in pieces
- 50 g carrots, cut in pieces
- 30 g celery stalk, cut in pieces
- 30 g extra virgin olive oil
- 500 g canned crushed tomatoes
- 250 g ricotta cheese, drained
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2352 kJ / 561 kcal
- Proteína
- 24 g
- Hidratos de carbono
- 48 g
- Gordura
- 29 g
- Fibra
- 7 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Minestrone
45 min
Versatile smooth soup
45 min
Ratatouille
40 min
Tomato rice
30min
Bread and tomato soup, Rolled spinach omelette and Steamed ratatouille vegetables
1 godz. 5 min
Squash soup, Fish with rice and vegetables, Apple-pear crumble
1h
Eggplant Stacks
1h 35 min
Beetroot soup with herb dumplings
1j 10 menit
Apple Mousse Crumble with Rosemary Ice Cream (Matthew Kenney) Metric
10 godz. 55 min
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1h 20 min
Porridge with fresh fruit
15 min
Baked spinach and eggs
40 min