Steamed aubergine and ricotta lasagne
TM5 TM6

Steamed aubergine and ricotta lasagne

4.3 (3 avaliações )

Ingredientes

  • 50 g Parmesan cheese, cut in pieces
  • 5 - 10 g fresh parsley, leaves only
  • 1 - 2 pinches freshly ground pepper
  • 1100 g water
  • 2 tsp salt
  • 160 g dried lasagne pasta sheets
  • 300 g aubergines, cut in small cubes (approx. 1 cm)
  • 1 garlic clove
  • 50 g onions, cut in pieces
  • 50 g carrots, cut in pieces
  • 30 g celery stalk, cut in pieces
  • 30 g extra virgin olive oil
  • 500 g canned crushed tomatoes
  • 250 g ricotta cheese, drained

Nutrição
por 1 portion
Energia
2352 kJ / 561 kcal
Proteína
24 g
Hidratos de carbono
48 g
Gordura
29 g
Fibra
7 g

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas