Dispositivos e acessórios
Steamed aubergine and ricotta lasagne
Preparação 35min
Total 1h 25min
3 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut in pieces50 g
-
fresh parsley leaves only5 - 10 g
-
freshly ground pepper1 - 2 pinches
-
water1100 g
-
salt2 tsp
-
dried lasagne pasta sheets160 g
-
aubergines cut in small cubes (approx. 1 cm)300 g
-
garlic clove1
-
onions cut in pieces50 g
-
carrots cut in pieces50 g
-
celery stalk cut in pieces30 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
canned crushed tomatoes500 g
-
ricotta cheese drained250 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
24 g
Energia
2352 kJ /
561 kcal
Gordura
29 g
Fibra
7 g
Hidratos de carbono
48 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Fabulous Flavour on Every Level
72 Receitas
Suíça
Suíça
Também pode gostar...
Curried lentils and steamed pumpkin
1h 15min
Slow-cooked eggplant pasta sauce
5h 40min
Risotto with Parmesan cheese
30min
Stuffed vegetables
1h 20min
Risotto with Parmesan cheese
30min
Aubergine dip (moutabal/baba ganoush)
1h 10min
Provençal tart
1h 15min
Crab briks
35min
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40min
Mediterranean pearl barley risotto
1h
Spinach and tomato quiche
1h 45min
Ratatouille
40min