![Tex-mex burger Tex-mex burger](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1FD16FE1-033F-4FB2-ABB7-8537BD923ADB/Derivates/F6CB1B26-A4D6-411B-988B-5C291B2D9FB6.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Burger buns
- 50 g water
- 10 g fresh yeast
- 50 g milk
- 15 g caster sugar
- 250 g plain flour
- 2 eggs
- 40 g butter
- 1 pinch fine salt
- 1 tbsp sesame seeds
Barbecue sauce
- 30 g shallots
- 1 garlic clove
- 15 g olive oil
- 1 pinch ground cayenne pepper
- 50 g brown sugar
- 125 g tomato passata
- 2 tbsp mustard
- 1 tbsp lemon juice (opcional)
- 1 tsp Worcestershire sauce
- 1 tsp cornflour (starch)
Tex-mex burgers
- 100 g onions, cut into halves
- 1 garlic clove
- 25 g olive oil
- 2 tsp Mexican spice mix or any other spice mix of choice
- 1 pinch ground cayenne pepper
- 150 g tomatoes, diced
- 50 g canned sweetcorn kernels, drained
- 600 g beef mince, formed into 5 burger patties
- 6 slices Emmental cheese or any other medium-hard cheese (e.g. cheddar, gouda)
- 30 g salad leaves, for garnishing
- Nutrição
- por 1 piece
- Energia
- 3377 kJ / 808 kcal
- Proteína
- 60 g
- Hidratos de carbono
- 56 g
- Gordura
- 38 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Red Berry Yoghurt
12sa 20 dk
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50 Min
Turkey and lemon aioli wraps
30min
Browned Turkey Strips
15 dk
Pulled pork with steamed buns
3h
Fish fingers with tomato sauce
50 Min
Caramel ice cream
9h
Carnitas
50 Min
Mac "n" Cheese Burger
3h 10min
Pulled Pork Buns
6h 20 min
Spaetzle
35 Min
Baked Chili Beans
50 Min