Dispositivos e acessórios
Vegetable tortilla with chorizo
Preparação 20min
Total 50min
6 portions
Ingredientes
-
chorizo cut in slices50 g
-
onion cut in pieces50 g
-
red peppers cut in thin strips50 g
-
olive oil100 g
-
potatoes cut in quarters and then in slices (0.5 cm)200 g
-
broccoli cut in small florets100 g
-
fresh green beans cut in pieces (1 cm)100 g
-
salt1 pinch
-
eggs5
-
baking powder1 tsp
-
medium-hard cheese (e.g. Havarti, Gouda or young Cheddar)4 slices
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
426 mg
Proteína
13 g
Energia
908 kJ /
336 kcal
Gordura
28 g
Fibra
2 g
Gordura saturada
7 g
Hidratos de carbono
8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Flavours of Spain
12 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Vegetable potato salad with chicken
1 Std. 15 Min
Tomato and Feta Pasta
50 Min
Moroccan chicken and couscous
45 Min
Green beans with tomato and parsley
55 Min
Stir-fried noodles with vegetables
30 Min
Tuna with Tomato Sauce, Capers and Olives
25 Min
Roast Potatoes (Betty) Metric
1 Std. 15 Min
Turkey burgers
1 Std. 25 Min
Pasta alla gricia
30 Min
Pumpkin, cauliflower and romanesco soup
45 Min
Ratatouille
40 Min
Versatile chunky soup
50 Min