Dispositivos e acessórios
Peas with ham
Preparação 15min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
onion cut into quarters180 g
-
extra virgin olive oil70 g
-
peas frozen500 g
-
water150 g
-
salt½ tsp
-
Iberian ham cut into small pieces120 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
15.85 g
Energia
1431 kJ /
342 kcal
Gordura
24.9 g
Hidratos de carbono
13.69 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Mediterranean Cuisine
67 Receitas
Suíça
Suíça
Também pode gostar...
Tuna dip
15min
Tuna Tapenade
5min
Steamed Frittata Egg Cups
45min
Tuna Dip
10min
Creamy mushrooms with crispy roast potatoes
1h 30min
Gerbeaud Cakes (Metric)
1h 20min
Fava Bean and Goat Cheese Dip
20min
Salame di Cioccolato (Chocolate Salami)
3h 10min
Aubergine dip (moutabal/baba ganoush)
1h 10min
Gilthead bream baked in a salt crust
35min
Green beans with tomato and parsley
55min
Peas and jamon
40min