Creamy mushrooms with crispy roast potatoes
TM6

Creamy mushrooms with crispy roast potatoes

4.8 (18 avaliações )

Ingredientes

  • 5 sprigs fresh parsley, leaves only
  • 750 g water
  • 700 g new potatoes, fitting through hole in mixing bowl lid
  • 80 g onions, cut in halves
  • 50 g butter
  • 50 g white wine
  • 500 g fresh mushrooms, sliced (1 cm)
  • 1 tbsp vegetable stock paste
  • 1 ½ tsp salt, to taste
  • 8 tbsp olive oil
  • ¾ tsp ground black pepper, to taste
  • 5 garlic cloves, lightly crushed
  • 4 sprigs fresh rosemary, leaves only
  • 2 tbsp cornflour (starch), dissolved in 4 tbsp cold water
  • 100 g cream, 30-40% fat

Nutrição
por 1 portion
Energia
2580.4 kJ / 616.7 kcal
Proteína
8.9 g
Hidratos de carbono
42.3 g
Gordura
46.9 g
Gordura saturada
16.1 g
Fibra
6.1 g
Sódio
911.6 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas