Dispositivos e acessórios
Creamy mushrooms with crispy roast potatoes
Preparação 20min
Total 1h 30min
4 portions
Ingredientes
-
fresh parsley leaves only5 sprigs
-
water750 g
-
new potatoes fitting through hole in mixing bowl lid700 g
-
onions cut in halves80 g
-
butter50 g
-
white wine50 g
-
fresh mushrooms sliced (1 cm)500 g
-
vegetable stock paste1 tbsp
-
salt to taste1 ½ tsp
-
olive oil8 tbsp
-
ground black pepper to taste¾ tsp
-
garlic cloves lightly crushed5
-
fresh rosemary leaves only4 sprigs
-
cornflour (starch) dissolved in 4 tbsp cold water2 tbsp
-
cream, 30-40% fat100 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
911.6 mg
Proteína
8.9 g
Energia
2580.4 kJ /
616.7 kcal
Gordura
46.9 g
Fibra
6.1 g
Gordura saturada
16.1 g
Hidratos de carbono
42.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Flexitarian Favourites
12 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Garlic Turkey Stew
45 Min
Chocolate Babka
3 Std.
Grilled Fish with Mango Sambal
Keine Bewertungen
Strawberry Dragon Fruit Frozen Yogurt
10 Min
Ukrainian chebureks
1 Std. 35 Min
Beetroot potato patties with yoghurt dip
1 Std.
Liver cake
1 Std. 50 Min
Polenta
1 Std.
Green beans with tomato and parsley
55 Min
Chocolate Lava Cakes
55 Min
Grisons barley soup
1 Std. 15 Min
Tuna dip
15 Min