![Creamy mushrooms with crispy roast potatoes Creamy mushrooms with crispy roast potatoes](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/81fa3d2c5c4ffb8e1a316f219fd55bce/Derivates/a0d0183fd3c60e17c2e4029c587eb9a622260c71.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 5 sprigs fresh parsley, leaves only
- 750 g water
- 700 g new potatoes, fitting through hole in mixing bowl lid
- 80 g onions, cut in halves
- 50 g butter
- 50 g white wine
- 500 g fresh mushrooms, sliced (1 cm)
- 1 tbsp vegetable stock paste
- 1 ½ tsp salt, to taste
- 8 tbsp olive oil
- ¾ tsp ground black pepper, to taste
- 5 garlic cloves, lightly crushed
- 4 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 2 tbsp cornflour (starch), dissolved in 4 tbsp cold water
- 100 g cream, 30-40% fat
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2580.4 kJ / 616.7 kcal
- Proteína
- 8.9 g
- Hidratos de carbono
- 42.3 g
- Gordura
- 46.9 g
- Gordura saturada
- 16.1 g
- Fibra
- 6.1 g
- Sódio
- 911.6 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Welsh Anglesey eggs
1 Std.
Baked Beans with Maple Syrup
31h 5min
Basil Peach Sorbet
10 min
Berry and polenta porridge
20 Min
Bannock Bread
45 Min
Tuna dip
15min
Italian Ditalini Vegetable Soup (TM5)
40 min
Popcorn Prawns with Vegan Aioli and Cocktail Sauce
45 Min
Pickled cabbage salad (Thermomix® Cutter, TM6)
10 min
Tomato Focaccia
3h
Footy finals hot dogs
1h 40min
Brioche buns baked in a cast iron pot
2h