Dispositivos e acessórios
Carrot coriander soup and tikka salmon with steamed vegetables
Preparação 10min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
broccoli florets200 g
-
fresh salmon fillets (150-180 g each)4
-
salt plus extra to taste
-
freshly ground black pepper2 pinches
-
tikka paste4 tsp
-
red lentils50 g
-
lemon zest only½
-
fresh ginger sliced2 cm
-
carrots cut into chunks300 g
-
onions cut into quarters100 g
-
garlic clove1
-
50 g olive oilbutter cut in pieces50 g
-
water700 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade1 heaped tsp
-
fresh coriander plus some extra leaves to garnish2 sprigs
-
milk100 g
-
cream (opcional) to garnish4 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
39.4 g
Energia
2360 kJ /
564 kcal
Gordura
35 g
Hidratos de carbono
23 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
UAE 2025
4 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Houmous and Grilled Vegetable Wraps
30min
Mint lemonade
5min
Mango frozen yogurt
5min
Cooking Long Pasta
Nenhuma avaliação
Grated Cheddar Cheese
5min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2h 45min
Blue Mussels with Herbed Cream Sauce
30min
Seafood Soup with Gluten-free Bread
3h 30min
Sous-vide Miso Aubergine
40min
Tuna sushi rolls
1h 25min
Creamy Feta Dip
5min
Rosemary Mashed Root Vegetables
45min