Dispositivos e acessórios
Spelt Flour Pizza with Chicory and Taleggio
Preparação 25min
Total 2h 30min
4 portions
Ingredientes
Dough
-
sugar1 tsp
-
20 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast2 tsp
-
water220 g
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing30 g
-
strong white bread flour200 g
-
spelt flour200 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
Topping
-
fine sea salt to taste2 - 3 pinches
-
chicory quartered450 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
Taleggio rind removed, cut in pieces (2 cm)200 g
-
shelled walnuts roughly chopped, to taste10 - 15 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
26.6 g
Energia
3130 kJ /
748 kcal
Gordura
39.7 g
Fibra
11.6 g
Hidratos de carbono
75.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Pizza
11 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Taste of Spring
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Kale Pesto Pasta Salad
50min
Potatoes Stuffed with Soya Mince, Spinach and Pine Nuts
1h 20min
Mushroom Bolognese with Courgette Noodles
50min
Asian Curried Mushroom Soup; Chicken and Pepper Souvlaki with Rice
1h 5min
Potato Pizza with Vegetables - Pizza di patate con verdure
2h
Bolivian Rice Pilaf
45min
Portobello Mushroom Rolls
1h 30min
Cannelloni with Artichoke Filling and Tomato Sauce
1h 35min
Vegan Burger
5h
Tomato and Vegetable Quiche
1h 45min
Mixed Berry Chia Jam
12h 15min
Macadamia and Lime Basil Pesto
25min