Chilli paneer

Chilli paneer

4.0 24 avaliações
Preparação 15min
Total 30min
4 portions

Ingredientes

  • paneer cut into cubes (2 cm) (see Tips)
    250 - 300 g
  • cornflour (approx. 20 g) (see Tips)
    2 tbsp
  • canola oil
    4 tbsp
  • brown onions (approx. 200 g), cut into halves
    1 ½
  • fresh green chillies trimmed and cut into halves (1 cut into thin slices, for garnishing)
    2 - 3
  • ground turmeric
    ½ tsp
  • cumin seeds
    ½ tsp
  • garam masala (see Tips)
    1 tsp
  • ginger paste (see Tips)
    1 tbsp
  • garlic paste (see Tips)
    2 tsp
  • green capsicum cut into pieces (2 cm), (approx. 200 g)
    1
  • red capsicum cut into pieces (2 cm), (approx. 200 g)
    1
  • salt
    ¾ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp

Nutrição por 1 portions

Energia 279.3 kcal / 1173.5 kJ
Proteína 5.2 g
Gordura 22 g
Hidratos de carbono 13.4 g
Fibra 5.4 g
Gordura saturada 2.9 g
Sódio 489 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...