Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Mexican mince
- 1 carrot, cut into pieces
- 1 brown onion, cut into halves
- 2 garlic cloves
- 1 fresh chilli, deseeded if preferred
- 1 celery stalk, cut into pieces
- 1 tbsp oil
- 500 g beef mince, broken into pieces
- 1 tbsp tomato paste
- 30 - 40 g taco seasoning
- 125 g canned sweet corn kernels, rinsed and drained (optional)
- 400 g canned kidney beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 1 tbsp pickled jalapeño chillies, drained and roughly chopped
- 150 g water
- ½ red capsicum, cut into pieces (1-2 cm)
Mashed potatoes
- 40 g tasty cheddar cheese
- 1000 g potatoes, peeled and cut into pieces (2-3 cm)
- 1 tsp salt
- 60 g water
- 110 g milk
- ¼ tsp ground black pepper
- 20 g salted butter
- pickled jalapeño chillies, roughly chopped (optional)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1878.2 kJ / 447.2 kcal
- Proteína
- 29.7 g
- Hidratos de carbono
- 36 g
- Gordura
- 18 g
- Gordura saturada
- 8.2 g
- Fibra
- 9.8 g
- Sódio
- 1381.3 mg
Receitas alternativas
Easy satay chicken
40 Min
Chicken with sweet potato cheesy crust
1h 15min
Chorizo and chicken pasta
50 Min
Curried sausages and lentils
1 Std.
Shepherd's pie
55 Min
Tuna mornay
45 Min
Sausage and butter bean winter stew
25min
South African curry mince
45 Min
Quick chicken curry
35 Min
Chicken pesto pasta
30 Min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25min
Apricot chicken risotto
30 Min