Dispositivos e acessórios
Balsamic salmon and zucchini noodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
Preparação 20min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
zucchini 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)500 g
-
olive oil1 tbsp
-
balsamic vinegar70 g
-
white wine80 g
-
honey60 g
-
Dijon mustard20 g
-
fresh rosemary leaves only1 tbsp
-
garlic cloves2
-
fresh skinless, boneless salmon fillets (approx. 150 g each)4
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 - 2 pinches
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
397.5 mg
Proteína
32.3 g
Energia
1862.6 kJ /
445.2 kcal
Gordura
23.7 g
Fibra
1.6 g
Gordura saturada
5.2 g
Hidratos de carbono
20.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Broccoli salad
10min
Superfood salmon salad
1h 5min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50min
Asian chicken noodle salad
45min
Mediterranean salmon and couscous parcels
25min
Gluten free chicken and pear pie
2h 40min
Thai beef salad with noodles
1h
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30min
Chicken cacciatore
50min
Orange sesame chicken with broccoli and noodles
45min
Tomato basil chicken stew
35min
Red pesto chicken salad (Skinnymixers)
35min