Versões compatíveis
Balsamic salmon and zucchini noodles (Thermomix® Spiralizer, TM6)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 500 g zucchini, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)
- 1 tbsp olive oil
- 70 g balsamic vinegar
- 80 g white wine
- 60 g honey
- 20 g Dijon mustard
- 1 tbsp fresh rosemary, leaves only
- 2 garlic cloves
- 4 fresh skinless, boneless salmon fillets (approx. 150 g each)
- ½ tsp sea salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1862.6 kJ / 445.2 kcal
- Proteína
- 32.3 g
- Hidratos de carbono
- 20.5 g
- Gordura
- 23.7 g
- Gordura saturada
- 5.2 g
- Fibra
- 1.6 g
- Sódio
- 397.5 mg
Receitas alternativas
Steamed salmon with broccoli pesto
25 min
Chilli lime prawns with soba noodles
25 min
Creamy mushroom and chicken zoodles
40 min
Linguine with salmon and herbs
25 min
Fish and mixed vegetable parcels
1 Std. 15 Min
Salmon with mango sauce, snow peas and carrots
1 Std.
Quick prawn stir-fry
20min
Fish fillets with fresh corn polenta
1 Std. 5 Min
Lemon and herb salmon burgers with zucchini fries
55 min
Mediterranean salmon and couscous parcels
25 min
Salmon, asparagus and potato salad
40 min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
35 min