
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 400 g carrots, cut into pieces
- 300 g leeks, cut into pieces
- 200 g turnips, cut into pieces
- 100 g potatoes, cut into pieces (2 cm)
- 800 g water
- 2 tsp salt, plus extra to taste
- 2 pinches ground pepper, plus extra to taste
- 200 g fresh baby spinach
- 40 g butter, cut into pieces
- 100 g tomatoes, diced
- 8 eggs, chilled (see Tips)
- 400 g white bread, toasted and cut into strips
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1169 kJ / 279 kcal
- Proteína
- 13 g
- Hidratos de carbono
- 34 g
- Gordura
- 9 g
- Fibra
- 5.6 g
Receitas alternativas
Green goodness soup
10min
Lamb and barley soup
50min
Lentil hotpot
12h 45min
Vegetable soup
35min
White zucchini and cannellini bean soup
25min
Zucchini, Brie and basil soup
35min
Seafood and corn chowder
40min
Bengali fish cakes
1h 20min
Saffron and cardamom poached pears
40min
Lemon and herb salmon burgers with zucchini fries
55min
Apple, rhubarb and goji berry crumble with vanilla cashew cream
50min
Baked honey cheesecake
4h 20min