Dispositivos e acessórios
Vegetable soup, eggs en cocotte with spinach
Preparação 30min
Total 1h
8 portions
Ingredientes
-
carrots cut into pieces400 g
-
leeks cut into pieces300 g
-
turnips cut into pieces200 g
-
potatoes cut into pieces (2 cm)100 g
-
water800 g
-
salt plus extra to taste2 tsp
-
ground pepper plus extra to taste2 pinches
-
200 g fresh spinach leavesfresh baby spinach200 g
-
unsalted butter cut into pieces40 g
-
tomatoes diced100 g
-
eggs chilled (see Tips)8
-
white bread toasted and cut into strips400 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
13 g
Energia
1169 kJ /
279 kcal
Gordura
9 g
Fibra
5.6 g
Hidratos de carbono
34 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Fabulous Flavour on Every Level
72 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Home-style soda bread with spring onion
1h
Potato 'pizzas'
1h
Cauliflower gratin
1h
Minestrone
40min
Vegetable soup
35min
Russian beetroot salad
1h 10min
Spiralised vegetable soup
24h 50min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45min
Chicken velouté meal
40min
Hearty seven vegetable soup
30min
Tomato basil chicken stew
35min
Classic mushroom risotto
30min