Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Pesto
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 1 garlic clove
- 40 g fresh basil, leaves only
- 20 g fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 160 g roasted cashews
- 60 - 80 g olive oil, plus extra for covering the dip (see Tips)
- 1 - 2 tbsp white wine vinegar, to taste
Salad
- water, for cooling
- 3 eggs
- 250 g farfalle pasta (bow tie pasta)
- 2 tbsp olive oil
- 200 g marinated artichoke hearts, drained and cut into halves
- 30 g rocket or fresh spinach leaves
- 100 g cherry tomatoes, cut into halves
- 50 g pitted Kalamata olives, cut into halves
- 1 - 2 pinches salt, to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2452 kJ / 584 kcal
- Proteína
- 17.7 g
- Hidratos de carbono
- 35.3 g
- Gordura
- 40 g
- Gordura saturada
- 7.9 g
- Fibra
- 7.3 g
- Sódio
- 426.9 mg
Receitas alternativas
Pasta with tuna
30 min
Risoni with salmon and spinach
25min
Penne and vegetables
35min
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30 min
Quick veggie pasta salad
30 min
Caprese hasselback chicken
40min
Warm Mediterranean couscous salad
30 min
Spinach and rocket salad with cream cheese dressing
30 min
Linguine with salmon and herbs
25min
Spinach and artichoke penne
1h 5 min
Risoni salad with artichoke and feta
25min
Pumpkin and antipasto risoni salad
35min