Dispositivos e acessórios
Sambhar
Preparação 15min
Total 1h 30min
6 portions
Ingredientes
-
brown onion cut into quarters180 g
-
eggplant cut into pieces (2 cm)80 g
-
fresh green beans cut into halves80 g
-
carrot cut into pieces (2 cm)80 g
-
pumpkin peeled and cut into pieces (2 cm)60 g
-
canola oil1 tsp
-
black mustard seeds½ tsp
-
fenugreek seeds½ tsp
-
cumin seeds½ tsp
-
fresh long red chilli trimmed and cut into halves½
-
asafoetida (see Tips)¼ tsp
-
fresh curry leaves10
-
fresh tomatoes50 g
-
ground coriander25 g
-
Kashmiri chilli powder1 tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
toor dal (see Tips)250 g
-
water1000 g
-
tamarind paste (see Tips)40 g
-
sea salt to taste1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portions
Sódio
409.5 mg
Proteína
12.4 g
Energia
910 kJ /
216.7 kcal
Gordura
2.8 g
Fibra
16.7 g
Gordura saturada
0.2 g
Hidratos de carbono
33.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Flavours of India
98 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Amritsari dal
26 godz.
Gobi masala
30 min
Fresh coconut chutney
10 min
Biryani
1 godz. 25 min
Rajma (kidney bean curry)
45 min
Avial (vegetables in yoghurt)
30 min
Aloo tikki
55 min
Tarka dal
30 min
Chhole (chickpea curry)
35 min
Sabji (vegetable) curry
30 min
Dosa with spiced potato filling
17 godz. 40 min
Carrot halwa
1 godz. 5 min