Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Avocado cream
- 200 g avocado flesh only, cut into pieces
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into pieces (2 cm)
- 20 g lemon juice
- 100 g crème fraîche
- 50 g extra virgin olive oil
- ¼ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
Salmon
- 4 fresh skinless, boneless salmon fillets (approx. 150 g each, 3 cm thickness - see Tips)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 4 dried bay leaves
- 1 lemon cut into slices, pips removed
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thin slices, for garnishing
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2559.3 kJ / 609.4 kcal
- Proteína
- 31.5 g
- Hidratos de carbono
- 1.6 g
- Gordura
- 52.7 g
- Gordura saturada
- 14.2 g
- Fibra
- 4.5 g
- Sódio
- 234.5 mg
Receitas alternativas
Baguette
3 godz. 45 min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM5)
1h 15 min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1 godz. 5 min
Cioppino
55min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1h 10min
Spelt and chicken salad
1h 15 min
Master stock chicken
1h 30min
Coq au vin blanc with polenta madeleines
1h 45min
Gorgonzola panna cotta with pear & walnut salad
3 Std. 55 Min
Creamy scallop soup with chorizo
30min
Asparagus and pipis (clams) risotto
1h 30min
Stuffed tomatoes
50min