Dispositivos e acessórios
Fish ambul thiyal (Sour fish curry)
Preparação 15min
Total 1h
4 portions
Ingredientes
-
water1060 g
-
lime juice only (approx. 20 g)1
-
firm white fish fillets cut into pieces (3-4 cm)500 g
-
black peppercorns1 tsp
-
chilli powder2 tsp
-
cinnamon quill1
-
piece fresh ginger peeled4 cm
-
garlic cloves3
-
fresh green chillies small, deseeded if preferred2 - 4
-
fresh curry leaves10 - 12
-
tamarind paste1 tbsp
-
coconut cream100 g
-
salt1 tsp
-
pandan leaves (see Tips)2 - 3
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portions
Sódio
733.8 mg
Proteína
26.9 g
Energia
896 kJ /
213.3 kcal
Gordura
8 g
Fibra
4.9 g
Gordura saturada
5.7 g
Hidratos de carbono
6.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sri Lankan Feast
9 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Beef rendang
1h 55min
Sambal goreng (chilli stir-fried vegetables and prawns)
30min
Kimchi stew
30min
Sambhar
1h 30min
Gobi masala
30min
Baked masala fish
1h 15min
Lentil curry (dahl)
30min
Goan fish and tamarind curry with coconut rice
1h 15min
Balti coconut fish curry
50min
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30min
Thai green chicken curry
30min
Coconut fish curry
1h 10min