Dispositivos e acessórios
Tandoori paste
Preparação 5min
Total 5min
620 g
Ingredientes
-
coriander seeds1 tbsp
-
cumin seeds1 ½ tbsp
-
black cardamom pods6
-
whole cloves10
-
Kashmiri chilli powder2 tbsp
-
ground turmeric1 tbsp
-
ground cinnamon2 tbsp
-
sea salt1 tbsp
-
brown sugar60 g
-
tomato paste120 g
-
garlic cloves or garlic paste (see Tips)120 g
-
piece fresh ginger cut into 2 - 3 cm pieces or ginger paste (see Tips)80 g
-
extra virgin olive oil plus extra to preserve200 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 620 g
Sódio
5053.5 mg
Proteína
19.28 g
Energia
12118 kJ /
2885 kcal
Gordura
249.97 g
Fibra
52.08 g
Gordura saturada
38.5 g
Hidratos de carbono
129.44 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Thai red curry paste
15min
Garam masala
10min
Murgh makhani (Butter chicken)
1h 15min
Korma spice blend
5min
Chicken korma with cashews
30min
Madras curry powder
15min
Garlic and coriander naan
1h 30min
Ginger paste
15min
Garlic paste
20min
Chicken korma
45min
Chicken tikka masala
1h 10min
Murgh makhani (Butter chicken)
1h 15min