Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 1000 g water
- 1 - 2 pinches salt
- 300 g large shell pasta
- 1 tbsp olive oil
- 1 brown onion (approx. 180 g), cut into halves
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 30 g salted butter
- 30 g dry white wine
- 30 g plain flour
- 400 g full cream milk
- 1 - 2 pinches salt, to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste, plus extra for serving
- 100 - 120 g Danish blue cheese, broken into pieces, plus extra for serving
- 50 g walnuts, cut into pieces, to serve
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2799 kJ / 666 kcal
- Proteína
- 22.6 g
- Hidratos de carbono
- 65.6 g
- Gordura
- 34 g
- Fibra
- 5.3 g
Receitas alternativas
White fish and lemon risotto
30min
Baked rice croquettes
1h 30min
Pear and blue cheese risotto
30min
Mashed potatoes
40min
Steamed bread rolls
2h 10min
Pancetta, pine nut and ricotta pappardelle
35min
Pasta Alfredo with mushrooms
40min
Bubble and squeak soup
35min
Creamy cauliflower and blue cheese pasta
40min
Linguine with salmon and herbs
25min
Brie, speck and walnut risotto
25min
Macaroni cheese with a crunchy topping
1 Std. 10 Min