Dispositivos e acessórios
Quick Squash, Rosemary and Parmesan Bread
Preparação 10min
Total 1h
14 slices
Ingredientes
-
Parmesan cheese100 g
-
fresh rosemary leaves1 Tbsp
-
200 g pumpkin flesh, peeled, cut in pieces (3 cm)butternut squash peeled, cut in pieces (3 cm)200 g
-
self-raising flour plus extra for dusting250 g
-
fine sea salt½ tsp
-
pumpkin seeds40 g
-
large eggs2
-
milk20 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 slice
Proteína
6.3 g
Energia
546 kJ /
131 kcal
Gordura
4.8 g
Hidratos de carbono
15.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Bread
7 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Mincemeat Crumble Cake
1h 15min
Soda Bread with Feta
30min
Seedy Wholemeal Bread
1h 35min
Courgette and Carrot Loaf
45min
Apple and Peanut Cereal Bars
50min
Sonja's Bread
3h 10min
Olive Bread Rolls
2h
Courgette and Dried Fruit Scones
30min
Root Vegetable Oaty Squares
1h 10min
Date and Bran Muffins
8h 35min
Chocolate, Raisin and Hazelnut Biscuits
35min
Cheese Scones
20min