Dispositivos e acessórios
Quick Squash, Rosemary and Parmesan Bread
Preparação 10min
Total 1h
14 slices
Ingredientes
-
Parmesan cheese100 g
-
fresh rosemary leaves1 Tbsp
-
200 g pumpkin flesh, peeled, cut in pieces (3 cm)butternut squash peeled, cut in pieces (3 cm)200 g
-
self-raising flour plus extra for dusting250 g
-
fine sea salt½ tsp
-
pumpkin seeds40 g
-
large eggs2
-
milk20 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 slice
Proteína
6.3 g
Energia
546 kJ /
131 kcal
Gordura
4.8 g
Hidratos de carbono
15.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Bread
7 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Courgette and Carrot Loaf
45 Min
Veggie Rolls
45 Min
Pumpkin, Carrot and Herb Bread
1 Std. 30 Min
Pea Quiche
1 Std.
Pea and Courgette Tarts
1 Std.
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 Std. 10 Min
Courgette and Dried Fruit Scones
30 Min
Courgette and Pine Nut Cake
50 Min
Pumpkin and Onion Galette with Autumn Coleslaw
55 Min
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
1 Std. 10 Min
Carrot Cake Cookies
35 Min
Seedy Marmalade Flapjacks
40 Min