Versões compatíveis
Spicy Sausage Farfalle with Sun-dried Tomatoes and Olives - Farfalle con salsiccia piccante, pomodori secchi e olive
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 150 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 100 g kale, cut in pieces, tough stalks removed
- 3 garlic cloves
- 100 g onions, quartered
- 30 g extra virgin olive oil, plus extra for drizzling
-
400
g sausage meat, crumbled in pieces
ou pork sausages, raw, skinned and crumbled - 100 - 200 g sun-dried tomatoes in oil, drained and roughly chopped, to taste
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 150 g pitted black olives, large
- ½ - 1 tsp dried chilli flakes, to taste
- ¼ tsp ground black pepper
- 2 ½ tsp fine sea salt
- 1000 g water
- 320 g dried farfalle pasta
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 4244.1 kJ / 1014.4 kcal
- Proteína
- 49 g
- Hidratos de carbono
- 101.6 g
- Gordura
- 49.2 g
- Gordura saturada
- 15.9 g
- Fibra
- 12.6 g
- Sódio
- 2862 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Speedy Bean and Chorizo Chilli
20 Min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 min
Baked Macaroni Cheese with Chorizo and Peppers
1h 15 min
Orzo with Salmon and Spinach
40min
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30 min
Prawn and Chorizo Paella
45min
Sausage and Fennel Orzotto
50min
Chipotle Chilli Beef Cobbler
2h 10min
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1h 40min
One-pot Moussaka
30 min
Italian Sausage and Orzo Soup
35min
Chicken and Chorizo Hotpot
45min