Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 400 g potatoes, peeled, cut in pieces (4 cm)
- 500 g butternut squash, peeled if desired, cut in pieces (4 cm)
- 150 g carrots, peeled, cut in pieces (4 cm)
- 1 Tbsp vegetable oil, plus 30 g
- ½ tsp ground black pepper
- 3 tsp fine sea salt
- 7 green cardamom pods
- 1 ½ tsp poppy seeds
- 2 cloves
- 250 g brown onions, quartered
- 50 g raw cashew nuts
- 50 g blanched almonds
- 1 bay leaf
- 20 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 3 garlic cloves
- 1 fresh green chilli, halved, deseeded if desired
- ½ tsp ground turmeric
- ½ tsp ground nutmeg
- 1000 g water
- 220 g basmati rice
- 2 tsp cumin seeds
- 400 g tinned coconut milk
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2305.6 kJ / 551.1 kcal
- Proteína
- 10.2 g
- Hidratos de carbono
- 79 g
- Gordura
- 23.6 g
- Gordura saturada
- 8.5 g
- Fibra
- 9.1 g
- Sódio
- 1250.4 mg
Receitas alternativas
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2 Std. 5 Min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30min
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25min
Gluten-free Tagliatelle with Veggie Ragout
1 godz.
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25min
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
45min
Vegan Lentil Lasagne
2 godz. 20 min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25min
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1h 25min