![Puy Lentil and Sausage Casserole Puy Lentil and Sausage Casserole](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/FB142282-80B1-42E7-91F3-AD27314B0C93/Derivates/10764EDA-7AF5-430F-BB1E-A9C268B3DF4A.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- oil, for frying
- 6 raw sausages, (approx. 600 g)
- 80 g onions, quartered
- 120 g carrots, cut in pieces
- 2 garlic cloves
- 250 g dried Puy lentils
- 650 g water
- 1 clove
- 3 - 4 sprigs fresh thyme, leaves only, to taste
- 2 - 3 sprigs fresh rosemary, leaves only, to taste
- 1 dried bay leaf
- ½ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper, or to taste
- mustard, for serving
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1523 kJ / 364 kcal
- Proteína
- 21.1 g
- Hidratos de carbono
- 14 g
- Gordura
- 24.8 g
Receitas alternativas
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 Min
Mushroom Risotto
30 Min
Kedgeree
45 Min
Creamy White Beans and Leeks
20 Min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1 Std.
Celeriac and Apple Soup
55 min
Chicken, Butternut Squash and Toasted Pine Nut Risotto
45 Min
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45 Min
Garlic and White Bean Stew
50 Min
Creamy Asparagus, Potato and Leek Soup
30 Min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 Min
Lentil and Pancetta Stew
1 Std.