Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 40 g butter, cut in pieces (1-2 cm)
- 2 banana shallots (approx. 30 g), peeled and cut in halves
- 2 garlic cloves
- 220 g water
- ½ tsp meat stock paste, to taste (see Tips)
- 2 tsp pink peppercorns
- 300 g new potatoes, unpeeled, washed and cut in pieces (2-3 cm)
-
400 - 500
g lamb loins, boneless (approx. 3-4 fillets)
ou 400 - 500 g lamb fillet - 1 pinch sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1 Tbsp water, to de-glaze frying pan
- 1 bunch green asparagus (130-150 g), trimmed and cut in halves
- 1 carrot, cut in matchsticks
- 1 Tbsp whisky
- 1 tsp maize flour
- 60 g whipping cream
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1830 kJ / 435 kcal
- Proteína
- 29 g
- Hidratos de carbono
- 12.8 g
- Gordura
- 29.3 g
- Fibra
- 3.8 g
Receitas alternativas
Lasagne bolognese
2h 30min
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 Std. 10 Min
Hake and Prawn Burger
15min
Chinese Pork with Vegetables
1 godz. 20 min
Lamb Spezzatino
1 Std. 45 Min
Fish and potatoes with tomato sauce
50 min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1 Std. 25 Min
Chimichurri Pork Fillet with Warm Rice Salad
13 godz. 20 min
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26h 15min
Braised Lamb Shanks with Roasted Garlic and Parmesan Mash - Stinco d'agnello con purè di patate all'aglio e parmigiano
3 Std. 20 Min
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40min