Dispositivos e acessórios
Asparagus and saffron risotto
Preparação 10min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
brown onion cut into wedges (3-4 cm)30 g
-
asparagus trimmed and cut into pieces (2 cm)3 bunches
-
extra virgin olive oil30 g
-
Arborio rice320 g
-
dry white wine60 g
-
water700 g
-
sea salt1 tsp
-
saffron soaked in 2 tbsp hot water½ - 1 tsp
-
Vegetable stock paste (see Tip)1 ½ tsp
-
salted butter1 tbsp
-
Parmesan cheese to serve (optional)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
505.9 mg
Proteína
9.1 g
Energia
1790.4 kJ /
427.9 kcal
Gordura
10.9 g
Fibra
5.9 g
Gordura saturada
3.1 g
Hidratos de carbono
71.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Smart cooking made easy with TM6 modes
29 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Fish with herb tahini sauce & quinoa cauli tabbouleh
35min
Kale, sprouts and red cabbage salad
4h 35min
Pickled zucchini (Thermomix® Cutter)
20min
Beetroot curls salad with goat cheese and walnuts
15min
Bean and broccoli fritters with mango salad (Diabetes)
25min
Tuscan bean soup
30min
Butternut Queso (Matthew Kenney)
5h 15min
Vegetarian quiche
1h 55min
Gazpacho
1h 15min
Wagyu beef manti with peas, pickled onions and garlic yoghurt
2h
Lemon garlic salmon with green bean gremolata
2h 25min
Pumpkin tahini smash
40min