Dispositivos e acessórios
Roasted capsicum & cashew vegan spread
Preparação 5min
Total 5min
300 g
Ingredientes
-
80 g blanched almondscashews80 g
-
garlic clove1
-
roasted red capsicum strips, in oil, drained100 g
-
extra virgin olive oil plus extra to cover if needed30 g
-
sun dried tomatoes drained120 g
-
sweet paprika2 tbsp
-
sea salt1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 100 g
Sódio
1155.8 mg
Proteína
11.5 g
Energia
1543.6 kJ /
368.9 kcal
Gordura
23.7 g
Fibra
7.4 g
Gordura saturada
4 g
Hidratos de carbono
35.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Traditional minestrone
45min
"Marry me" chicken pasta
35min
Lemon pepper chicken with zoodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
30min
Chunky guacamole
10min
Dip of all Dips (Thermodudes)
45min
Mini bacon and vegetable frittatas
35min
Quick strawberry dessert
5min
Crispy rice chicken salad with satay sauce
1h
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10min
Creamy coconut chicken curry (open cooking)
30min
Warm broccoli salad with rocket pesto
30min
Fruity dream
10min