Dispositivos e acessórios
Roasted capsicum & cashew vegan spread
Preparação 5min
Total 5min
300 g
Ingredientes
-
80 g blanched almondscashews80 g
-
garlic clove1
-
roasted red capsicum strips, in oil, drained100 g
-
extra virgin olive oil plus extra to cover if needed30 g
-
sun dried tomatoes drained120 g
-
sweet paprika2 tbsp
-
sea salt1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 100 g
Sódio
1155.8 mg
Proteína
11.5 g
Energia
1543.6 kJ /
368.9 kcal
Gordura
23.7 g
Fibra
7.4 g
Gordura saturada
4 g
Hidratos de carbono
35.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Pad Thai
1h
Leek and cheese tart
1h 15min
Lasagne with fresh spinach pasta
2h 20min
"Marry me" chicken pasta
35min
Floating islands on white chocolate custard
1h 5min
Chunky guacamole
10min
Creamy potato mash
30min
Tuna sushi rolls
1h 25min
Traditional minestrone
45min
No fail mash potato
20min
Vegetarian nuggets
30min
Creamy coconut chicken curry (open cooking)
30min