Dispositivos e acessórios
Roasted capsicum & cashew vegan spread
Preparação 5min
Total 5min
300 g
Ingredientes
-
80 g blanched almondscashews80 g
-
garlic clove1
-
roasted red capsicum strips, in oil, drained100 g
-
extra virgin olive oil plus extra to cover if needed30 g
-
sun dried tomatoes drained120 g
-
sweet paprika2 tbsp
-
sea salt1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 100 g
Sódio
1155.8 mg
Proteína
11.5 g
Energia
1543.6 kJ /
368.9 kcal
Gordura
23.7 g
Fibra
7.4 g
Gordura saturada
4 g
Hidratos de carbono
35.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Creamy coconut chicken curry (open cooking)
30min
Date and nut balls
20min
Versatile smooth soup
45min
"Marry me" chicken pasta
35min
Mediterranean chicken with sundried tomato, onion and risoni
1h 35min
No waste vegetable stock concentrate
25min
Banana bread
1h 40min
Vegan porridge with fruits and cinnamon
15min
Grain free wraps
15min
Energy breakfast bars
40min
Beef and feta koftas
1h 30min
Gluten free pizza dough
2h