Dispositivos e acessórios
Mystery soup
Preparação 15min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
bacon cut into pieces (approx. 2 cm)100 g
-
brown onion cut into quarters (approx. 150 g)1
-
garlic clove1
-
olive oil20 g
-
paprika1 tsp
-
pumpkin flesh cut into pieces (approx. 2 cm)500 g
-
water250 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
dried bay leaf1
-
salt¼ tsp
-
fresh ground black pepper¼ tsp
-
sour cream2 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
694.5 mg
Proteína
5.8 g
Energia
864.5 kJ /
205.8 kcal
Gordura
16 g
Fibra
3.3 g
Gordura saturada
5.9 g
Hidratos de carbono
8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Happy Halloween!
13 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Mushroom and bacon pasta
30min
Apple tart (Thermomix® Cutter)
1h
Smoked salmon slice
2h 40min
Chicken velouté meal
40min
Pumpkin soup
30min
Vegetable stock paste
30min
Mushroom and white wine cream sauce
30min
Creamy chicken cauliflower soup (Skinnymixers)
40min
Chicken chasseur (Skinnymixers)
1h 50min
Sweet and sour pork ribs
35min
Apricot chicken risotto
30min
Beef ragu
1h 25min