Dispositivos e acessórios
Mystery soup
Preparação 15min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
bacon cut into pieces (approx. 2 cm)100 g
-
brown onion cut into quarters (approx. 150 g)1
-
garlic clove1
-
olive oil20 g
-
paprika1 tsp
-
pumpkin flesh cut into pieces (approx. 2 cm)500 g
-
water250 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
dried bay leaf1
-
salt¼ tsp
-
fresh ground black pepper¼ tsp
-
sour cream2 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
694.5 mg
Proteína
5.8 g
Energia
864.5 kJ /
205.8 kcal
Gordura
16 g
Fibra
3.3 g
Gordura saturada
5.9 g
Hidratos de carbono
8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Happy Halloween!
13 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Creamy scallop soup with chorizo
30min
Pumpkin risotto with bacon
40min
Prawn stir-fry
25min
Shepherd's pie
55min
Pumpkin soup
30min
Mashed potatoes
40min
Glazed chicken with hasselback pumpkin
1h 35min
Leek and cheddar pudding
1h 20min
Rosemary and bacon stuffed onions
1h 50min
Beef goulash with dumplings
1h 45min
Corned beef with mustard sauce
1h 30min
Classic mushroom risotto
30min