![Crispy Hake with Sous-vide Cauliflower Purée and Pancetta Crisps Crispy Hake with Sous-vide Cauliflower Purée and Pancetta Crisps](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/87c8c42b-56ab-40c9-9ff1-36871f2b4e52/Derivates/df5d8e47-3d3d-4e92-81f2-bccc02db1b71.jpg)
Versões compatíveis
Crispy Hake with Sous-vide Cauliflower Purée and Pancetta Crisps
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 40 g unsalted butter, diced, plus 1 tsp
- 100 g double cream
- 1 pinch fine sea salt, plus extra to taste
- 1400 g water
- 3 lemons, freshly squeezed juice only (see tip)
- 1 cauliflower (approx. 260 g), cut in small florets (1 cm)
- 4 slices pancetta
- 2 tsp olive oil
- 2 hake fillets, boneless, skin on
- ground black pepper, to taste
- 150 g fresh baby spinach
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 3793 kJ / 907 kcal
- Proteína
- 58 g
- Hidratos de carbono
- 26 g
- Gordura
- 66 g
- Gordura saturada
- 32 g
- Fibra
- 9 g
- Sódio
- 752 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30 min
Creamy tomato soup
30 min
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 min
Poached Cod with Beurre Blanc and Tenderstem Broccoli
1 godz. 20 min
Pea and Lardo Soup
1 Std. 5 Min
Steamed Duck Dumplings with Sticky Plum Dipping Sauce
2h 15 min
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30 min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 min
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1 Std.
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40 min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40 min
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
35 min