Versões compatíveis
Crispy Hake with Sous-vide Cauliflower Purée and Pancetta Crisps
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 40 g unsalted butter, diced, plus 1 tsp
- 100 g double cream
- 1 pinch fine sea salt, plus extra to taste
- 1400 g water
- 3 lemons, freshly squeezed juice only (see tip)
- 1 cauliflower (approx. 260 g), cut in small florets (1 cm)
- 4 slices pancetta
- 2 tsp olive oil
- 2 hake fillets, boneless, skin on
- ground black pepper, to taste
- 150 g fresh baby spinach
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 3793 kJ / 907 kcal
- Proteína
- 58 g
- Hidratos de carbono
- 26 g
- Gordura
- 66 g
- Gordura saturada
- 32 g
- Fibra
- 9 g
- Sódio
- 752 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 Min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 Std.
Orzo with Salmon and Spinach
40 Min
Lamb Tagine with Apricots and Honey
1 godz. 50 min
Prawn and Chorizo Paella
45 Min
Sous-vide Korean-style BBQ Pork Loin
4h 50min
Salmon with Potatoes and Mushroom Cream Sauce
35 Min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 Min
Steamed Plaice with Tomato Sauce
30 Min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40 Min
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1 Std. 40 Min
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1 Std. 20 Min