Dispositivos e acessórios
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
Preparação 15min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
shallots peeled30 g
-
red wine150 g
-
carrots cut in sticks (1 cm x 7 cm)300 g
-
pork fillet (500 g, approx. Ø 6 cm)1
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
water130 g
-
½ meat stock cube (for 0.5 l)meat stock paste½ tsp
-
juniper berries (opcional)8
-
25 g red berry jamcherry jam25 g
-
butter20 g
-
cornflour1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
29 g
Energia
1047 kJ /
250 kcal
Gordura
7 g
Fibra
2.5 g
Hidratos de carbono
11 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Great Taste On Every Level
72 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1 godz. 25 min
Basque Chicken
1 godz. 10 min
Beef and Ale Stew
2 godz. 20 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Chicken Breasts Pizzaiola
50 min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
35 min
Pork tenderloin with mustard sauce
35 min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 min
Pork Chops with Orange
2 godz. 25 min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 min
Beef in Stout
1 godz. 40 min