Dispositivos e acessórios
Honey Parmesan Parsnips
Preparação 20min
Total 50min
6 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)100 g
-
fresh thyme leaves only5 sprigs
-
fresh rosemary leaves only4 sprigs
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
polenta100 g
-
olive oil3 Tbsp
-
unsalted butter diced30 g
-
water500 g
-
parsnips peeled, quartered lengthways800 g
-
garlic cloves4
-
runny honey100 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
313 mg
Proteína
9 g
Energia
1390 kJ /
333 kcal
Gordura
17 g
Gordura saturada
7 g
Hidratos de carbono
33 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
A Very Thermomix® Christmas
63 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Bacon, Leek and Emmental Tart
25min
Cumberland Sausage and Apple Stuffing Loaf
1h 20min
Festive Nut Roast Wreath
2h
Sausage and Bacon Casserole
50min
Chestnut and Cranberry Stuffing
1h 55min
Marmalade-glazed Ham
1h 50min
Roast Turkey with Creamy Pancetta, Lemon and Herb Stuffing
5h 30min
Haddock, Leek and Stilton Pies
1h 30min
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20min
Stilton and Walnut Biscuits with Roasted Garlic Jam
4h
Spiced Red Cabbage
1h 10min
Carrot and Swede Mash
20min