Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 4 sprigs fresh coriander, leaves only
- 4 sprigs fresh parsley, leaves only
- 200 g onions, quartered
- 400 g lamb shoulder, preferably bone-in (see tip), cut in pieces (4 cm x 4 cm)
- 3 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 40 g olive oil
- 400 g carrots, cut in pieces (approx. 1.5 cm)
- 250 g turnips, cut in 6 or 8 pieces (depending on size)
- 1 tsp ground cinnamon
- 1 tsp ground ginger
- 900 g water
- 300 g chicken breasts, skinless, cut in fine strips (approx. 2 cm long)
- 6 spicy sausages (e.g. merguez) (opcional)
- 400 g courgettes, sliced (approx. 1.5 cm)
- 350 g couscous, medium grain
- 70 g raisins
- 350 g tinned chick peas, drained
-
1 - 2
tsp harissa paste
ou 1 - 2 tsp chilli paste
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 3753 kJ / 900 kcal
- Proteína
- 51 g
- Hidratos de carbono
- 70 g
- Gordura
- 43 g
- Fibra
- 11.7 g
Receitas alternativas
Pilau Rice
40 min
Piri Piri Chicken with Pickled Curry Beans
3 Std.
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1h
Kashmiri Rice
30 min
Pilau Rice
30 min
Mixed Seafood Risotto
40 min
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce; Berry Foam
Nenhuma avaliação
Steamed smoked haddock with new potatoes and spinach
45 min
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce
1h
Cumin Rice
25 min
Spaghetti with Mussels and Tiramisu Dip
30 min
Moroccan Mint Tea
25 min