Versões compatíveis
Salmon with Potatoes and Mushroom Cream Sauce
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Salmon and Potatoes
- 4 fresh salmon fillets, skinless (120-200 g each, approx. 2 cm thick)
- 1 lemon, finely grated zest and juice
- 1 pinch ground black pepper
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 500 g water
- 600 g potatoes, cut in pieces (2-3 cm)
Mushroom Cream Sauce
- 100 g shallots, halved
- 10 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
- 50 g dry white wine
- 50 g double cream
- 200 g cream cheese
- 300 g fresh button mushrooms, sliced
- 2 pinches ground nutmeg
- ½ tsp fine sea salt, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2763 kJ / 660 kcal
- Proteína
- 45 g
- Hidratos de carbono
- 27 g
- Gordura
- 48 g
- Gordura saturada
- 17 g
- Fibra
- 4 g
- Sódio
- 1137 mg
Receitas alternativas
Baked Parmesan Fish with Sweet Potato Mash
45 Min
Fish and potatoes with tomato sauce
50 Min
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30 Min
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50 Min
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
40 Min
Courgette Soup; Steamed Fish and Potatoes with Lemon Sauce
40 Min
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1h 30min
Meatballs with Tomato Sauce
45 Min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 Min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 Min
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55 Min
Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce
45 Min