Versões compatíveis
Spinach and Potato Soup with Savoury Egg Custard
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Savoury Egg Custard
- 4 eggs
- 100 g whole milk
- ½ tsp salt
- 1 - 2 pinches ground nutmeg
Spinach and Potato Soup
- 80 g onions, quartered
- 20 g vegetable oil
- 40 g celeriac, cut in pieces
- 100 g carrots, cut in pieces (2 cm)
- 200 - 250 g potatoes, cut in pieces (2 cm)
- 80 g leeks, sliced (1 cm)
- 800 g water
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
ou 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) - ¼ tsp ground nutmeg
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
-
250
g fresh spinach leaves
ou 250 g frozen spinach, defrosted - 80 g double cream
- salt, plus extra to taste
- ground black pepper, plus extra to taste
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 797 kJ / 191 kcal
- Proteína
- 8 g
- Hidratos de carbono
- 11 g
- Gordura
- 12 g
- Fibra
- 2.5 g
Receitas alternativas
Red Lentil Soup
40min
Broccoli and stilton soup
30 min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20min
Lentil, Red Pepper and Harissa Soup
45 min
Creamy Courgette Soup
25min
Carrot and Coriander Soup
25min
Spanish Green Lentil And Chorizo Soup
12 Std. 45 Min
Sweet Potato and Courgette Soup
25min
Asparagus Stem Soup
55min
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50min
Spinach and Parmesan Soup
45 min
Creamy Asparagus, Potato and Leek Soup
30 min