Dispositivos e acessórios
Millet-stuffed Cabbage Rolls with Mushroom Sauce
Preparação 40min
Total 1h 40min
6 portions
Ingredientes
Millet-stuffed Cabbage Rolls
-
250 g bulgur wheatmillet grains250 g
-
water1200 g
-
savoy cabbage leaves (6 large leaves or 12 small leaves)6 - 12
-
onions quartered180 g
-
garlic cloves2
-
fresh mushrooms (e.g. button, wild, shiitake)200 g
-
unsalted butter diced20 g
-
fine sea salt to taste1 - 1 ½ tsp
-
ground black pepper to taste½ - ¾ tsp
Sauce
-
unsalted butter diced30 g
-
double cream80 g
-
fine sea salt to taste½ - ¾ tsp
-
ground black pepper to taste¼ - ½ tsp
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
6 g
Energia
1185 kJ /
283 kcal
Gordura
12 g
Fibra
5 g
Hidratos de carbono
34 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Great Taste On Every Level
72 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Beetroot Soup with Herb Dumplings
1h 10min
Mushroom Stroganoff with Parsnip and Leek Purée
1h 15min
Seeded Breakfast Bread with Avocado Ricotta Spread and Smoked Salmon
3h 20min
Courgette Omelette
40min
Polenta with Ratatouille
1h 20min
Carrot Crêpes with Tomato Sauce
1h
Pumpkin, Carrot and Herb Bread
1h 30min
Sardine Parcels with Green Bean Salad
1h
Herbed Mushrooms with Pearl Barley and Roasted Hazelnuts
13h 25min
Creamy Broccoli Sauce
35min
Polenta with Ratatouille
1h 20min
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40min