![Quinoa Salad with Brazil Nut and Cilantro Pesto Quinoa Salad with Brazil Nut and Cilantro Pesto](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/70d82af1-f69a-4193-b93e-55f614a22f40/Derivates/b8efaa61-dd12-490f-9f85-e6b76103d089.jpg)
Versões compatíveis
Quinoa Salad with Brazil Nut and Cilantro Pesto
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 5 oz Brazil nuts
- 35 oz water
- 7 oz quinoa
- 10 ½ - 12 oz butternut squash, diced (approx. ½-¾ in. pieces)
- 2 garlic cloves
- 2 lime peels, to make zest, no pith
- ½ tsp fine sea salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper, to taste
- 1 - 2 oz fresh cilantro leaves, to taste, divided
- 1 oz brown rice vinegar
- ½ oz lime juice
- 6 ½ oz olive oil
- 3 ½ oz radishes, stems removed, halved
- 1 oz shallots, halved (approx. ¼ in.)
- 3 ½ oz Granny Smith apples, stems removed, quartered
- 3 ½ oz jicama, peeled cut into pieces (approx. 1 in.)
- 3 oz scallions, hand sliced on the bias (approx. ¼ in.)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 3101.4 kJ / 741.3 kcal
- Proteína
- 11.5 g
- Hidratos de carbono
- 47.6 g
- Gordura
- 58.7 g
- Gordura saturada
- 9.7 g
- Fibra
- 10.9 g
- Sódio
- 258.9 mg
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