Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 4 sprigs fresh coriander, leaves only
- 4 sprigs fresh parsley, leaves only
- 2 garlic cloves
- 150 g onion (1 onion), cut into halves
- 40 g olive oil
- 2 tsp ground cinnamon
- 1 tsp ground ginger
-
2
pinches saffron powder
ou ½ tsp saffron threads -
¼
tsp smoked paprika powder
ou ¼ tsp sweet paprika powder - 1 - 2 pinches ground nutmeg
-
800
g beef topside steak, trimmed and cut into cubes (3 cm)
ou 800 g beef rump steak, trimmed and cut into cubes (3 cm) -
1 - 2
tbsp vegetable stock paste, homemade, to taste
ou 1 - 2 vegetable stock cubes (each for 0.5 l) - 2 tsp plain flour
- ½ tsp fine salt
- ½ tsp black pepper, freshly ground
-
300
g pearl couscous
ou 300 g couscous, medium grain - 900 g water
- 180 g carrots, cut into pieces (1-2 cm)
- 220 g turnip, cut into pieces (1-2 cm)
- 250 g courgette, cut into pieces (1-2 cm)
- 100 g raisins
- 240 g canned chickpeas, rinsed and drained (weight after draining)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 4467 kJ / 1063 kcal
- Proteína
- 86.3 g
- Hidratos de carbono
- 99.5 g
- Gordura
- 32.7 g
- Fibra
- 15.1 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Curried lentils and steamed pumpkin
1h 15min
Couscous with apricots, hazelnuts and feta, mixed vegetables
1h 15min
Chicken Provencale
1h
Spelt and chicken salad
1h 15min
Lamb stew
Nenhuma avaliação
Beef Stroganoff
45min
Chicken breasts with courgette topping
50 min
Fish curry
35min
Sous-Vide Turkey Breast
3 Std.
Chicken with Bell Peppers in Beer Sauce
35min
Arabian chicken with couscous
45min
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1h