Boeuf bourguignon
TM6 TM5

Boeuf bourguignon

3.3 ( 9 avaliações )

Ingredientes

  • 100 g onions cut in pieces
  • 1 garlic clove
  • 10 g vegetable oil plus extra for frying
  • 100 g smoked bacon cut in cubes (2-3 cm)
  • 450 g braising steak cut in cubes (3 cm)
  • 1 tbsp wheat flour
  • 150 g carrots cut in slices (1 cm)
  • 300 g red wine full-bodied
  • 1 bouquet garni
  • 1 - 2 pinches salt to taste
  • 1 - 2 pinches ground pepper to taste
  • 150 g fresh white button mushrooms cut in quarters

Nutrição
por 1 portion
Energia
735 kcal / 3082 kJ
Proteína
79 g
Gordura
29 g
Hidratos de carbono
12 g

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas