Dispositivos e acessórios
Lamb and vegetable couscous (Bidawi)
Preparação 15min
Total 1h
6 portions
Ingredientes
-
couscous350 g
-
water850 g
-
olive oil70 g
-
salt3 tsp
-
tomatoes cut in pieces500 g
-
onions cut in pieces100 g
-
lamb meat for stew, boneless cut in cubes (approx. 2 cm)400 g
-
fresh parsley leaves plus extra, chopped, to garnish5 g
-
fresh coriander leaves plus extra, chopped, to garnish5 g
-
ground pepper1 tsp
-
saffron2 threads
-
butter20 g
-
carrot cut in pieces (approx. 2-3 cm)150 g
-
courgette cut in pieces (approx. 2-3 cm)150 g
-
turnip cut in pieces (approx. 2-3 cm)150 g
-
butternut squash cut in pieces (approx. 2-3 cm)150 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
23 g
Energia
1962.3 kJ /
469 kcal
Gordura
20 g
Hidratos de carbono
51 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Taste of Africa
10 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Stir Fried Broccoli with Carrot
15min
Mixed Herbs Rice
35min
Apple and Cinnamon Semolina with Nuts and Fresh Fruit
25min
Steamed Button Mushrooms
35min
Bamia (Okra Lamb Stew)
1h 50min
Potato Pizza with Vegetables - Pizza di patate con verdure
2h
Yoghurt and cucumber salad
5min
Wholemeal Focaccia
2h 35min
Pepper vinaigrette
5min
Stuffed Vegetables
1h 5min
Calamares a la Americana
50min
Shrimp & Crab Linguine
25min