![Layered patties and vegetables with bell pepper sauce Layered patties and vegetables with bell pepper sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/B056E046-DA8A-4952-8518-FAD687454FDD/Derivates/a8497580-f634-47db-8879-fa21c4124144.jpg)
Versões compatíveis
Layered patties and vegetables with bell pepper sauce
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 20 - 30 g fresh parsley, leaves only
- 150 g spring onions, cut into pieces
-
900
g lamb shoulder meat, minced
ou 900 g beef, minced - 1 tsp salt, plus extra to taste
- 1 tsp ground white pepper, plus extra to taste
- 400 - 500 g onions, 300 g cut in halves
- 150 g red peppers, cut into pieces
- 20 g olive oil, plus extra for greasing
- 400 g canned whole tomatoes
- 70 g tomato purée (concentrated)
- 200 g water
- 400 g potatoes, sliced (0.5 cm)
- 350 g fresh tomatoes, sliced (0.5 cm)
- 200 - 250 g green peppers, cut into 8 rings
- Nutrição
- por 1 piece
- Energia
- 1364 kJ / 326 kcal
- Proteína
- 27 g
- Hidratos de carbono
- 19.5 g
- Gordura
- 15.6 g
Receitas alternativas
Peruvian Ceviche
1h 15min
Matzah
30 min
Sicilian prawn salad
40 min
Curry Shepherd's Pie
1 Std. 45 Min
Beetroot and goat cheese ice cream with crackers
15h
Arabian ice cream
10h 25min
Za'atar flat bread (mankouche)
1h 35min
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1h 35min
Chicken moghrabieh
1h 25min
Peanut Butter Ice Cream
8 Std. 20 Min
Slow Cooked Pulled Pork with Apple and Fennel Salad
5 Std.
South Texas Carne Guisada
1 Std. 20 Min